Showing all 8 results

Klin Candeggina

Nr. Kartele: 3200/3201

Klin Candeggina përdoret për zbardhjen e teshave. Ai është lëng që shërben për zbardhim dhe dezinfektim me bazë klori aktiv. Ai përmban esencë aromatike duke eliminuar çdo lloj arome të pa këndshme në procesin e larjes.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Klin Gel WC

Klin Gel WC eshte detergjent i cili sherben per pastrimin totoal dhe te thelle te WC. Ky produkt pervec pastrimit gjithashtu ofron dhe nje arome te kendshme per ambientin tuaj.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Klin Krem Sapuni

Nr. Kartele: 3200/3201

Klin Krem sapuni është detergjent i lëngshëm për larjen e duarve dhe fytyrës. Ky detergjent është formuluar dhe realizuar me pH neutral i cili nuk e dëmton lëkurën. Ky produkt tregtohet në aroma të ndryshme dhë është shumë ekonomik për përdorim në hotele e restorante.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Klin Pavimenti

Nr. Kartele: 3404

Klin Pavimenti është detergjent për pastrimin e sipërfaqeve ndryshme si dysheme, W.C etj. Formula e këtij produkti me përmbajtje alkooli i shpërbën edhe njollat më të qëndrueshme.
Ky produkt tregëtohet në aroma të ndryshme.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Klin Pavimenti 4L

Klin Pavimenti është detergjent për pastrimin e sipërfaqeve ndryshme si dysheme, W.C etj. Formula e këtij produkti me përmbajtje alkooli i shpërbën edhe njollat më të qëndrueshme.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Klin Piatti

Klin Piatti eshte detergjent i cili sherben per pastrimin e pjatave. Ky produkt pervec pastrimit gjithashtu ofron dhe nje arome te kendshme per enet tuaja.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Klin Vetri

Nr. Kartele: 3200/3201

Klin Vetri është detergjent për pastrimin dhe shkëlqimin e sipërfaqeve të forta si xhama, paqyra, ekrane TV dhe kompjuteri. Ky produkt është aromatik dhe tregtohet në tri aroma të ndryshme.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Klin Vetri

Klin Vetri eshte detergjent i cili sherben per pastrimin e siperfaqeve te vetratave. Ky produkt pervec pastrimit gjithashtu ofron dhe nje arome te kendshme per ambientin tuaj.

Ambalazhimi në bidon 4 L.