Mirësevini në website-n tonë !

Kompania jonë eshtë e fokusuar në tregtimin e detergjentëve të ndryshëm në tregun shqiptar. Ne mundohemi të plotësojmë çdo kërkesë tuajën për një ambjent sa më të pastër, ndaj edhe cilësitë e renditura më poshtë na diferencojnë nga të tjerët.

PËRGJEGJSHMËRIA

Mundohemi të fitojmë besimin e klientit përmes korrektesës dhe disponueshmërisë çdo ditë

GARANCIA

Të gjitha produktet janë të certfikuara dhe garantojnë performancë maksimale

PROFESIONALIZMI

Stafi ynë ka një eksperiencë të gjatë pune në tregtimin e detergjentëve larës

CILËSIA

Produktet që ne tregtojmë sigurojnë pastrim maksimal të rrobave apo ambjenteve.

SHPËRNDARJA

Kompania siguron me transportin me mjete per furnizim te rregullt  dhe me perpikmeri   te te gjithe  klienteve  ne cdo pike te territori shqiptar.

Produktet tona

Sepse për ne, pastërtia vlen shumë…

Për më tepër informacion rreth produkteve që ne tregtojmë apo vendndodhjes sonë, na kontaktoni!

Produktet e Reja

Rea Solo Bagno

Nr. Kartele: 3200/3201

Rea Solo Bagno është detergjent pastrues shumë aromatik që ka përdorim të gjerë kryesisht në banjo edhe në sipërfaqe si pllaka, parket laminat etj.
Ky produkt përmban alkool për tretjen e njollave të yndyrës. Pas larjes me Rea Solo Bagno ambijentet marrin një aromë të këndshme. Tregtohet në tri aroma të ndryshme.Ambalazhimi në shishe PE 1700 ml Sasia në koli 10 copë..

Get Soft

GET SOFT eshte produkt qe siguron nje aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Ky produkt perdoret gjate procesit te shplarjes se fundit dhe realizon aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshmeSasia 1300 ml

Kujdes
Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Piatti

Rea Piatti eshte produkt per larjen e eneve.Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet enete kuzhines dhe elimion aromat e pa kendshme.Hidhni produktin ne sfungjer dhe pastroni enet e kuzhines .ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta .Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur veprimin. Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml

Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Get Pavimenti

GET pavimenti i eshte produkt per larjen e siperfaqeve te ndryshme.Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet e dyshemeve dhe elimion aromat e pa kendshme.Hidhni produktin nje tape 15-20 gram ne ne nje kove me uje 10 dhe pastroni siperfaqet e ndryshme te shtepise .Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .