Qellimi yne

Kompania GET eshte nje kompani me nje ekperience te gjate 20 vjecare ne fushen e prodhimit te detegeneteve.Produktet Rea jane te njohura dhe te shtrira ne te gjithe territorin shqiptar.
Ka disa momente te perditshme qe nuk shmanget dot si pastrimi i shtepise, i larjes se eneve ,i teshave etj. Ne synojme te bejme produkte qe ti lehtesojne keto momente.

Ne  synojme te bejme produkte me cilesi ekonomike .

GET thinks for You

Kompania Jone!

   Mundohemi të fitojmë besimin e klientit përmes korrektesës dhe disponueshmërisë çdo  ditë.

  Stafi ynë ka një eksperiencë të gjatë pune në tregtimin e detergjentëve larës.

  Të gjitha produktet janë të certfikuara dhe garantojnë performancë maksimale.

  Produktet që ne tregtojmë sigurojnë pastrim maksimal të rrobave apo ambienteve.