Showing all 16 results

Auto Shampo

Rea Solo Shampo Auto eshte sapun i lengshem qe perdoret per larjen manuale te makine dhe veturave por edhe me dore te teshave pas larjes. Ky produkt me pH neutral e nuk demton bojen e mjetit.Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Cruscote

Rea Solo Tapizeria eshte solucion qe perdoretmanualisht per nxirjen dhe shkelqimine gomave te mjeteve te ndryshme pas larjes .Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Diel Plus

Diel Plus eshte nje detergjent pluhur i cili sherben per te lare rrobat me dore ose ne lavatrice.

Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Nero Gomme

Rea Solo Nero Gome eshte solucion qe perdoretmanualisht per nxirjen dhe shkelqimine gomave te mjeteve te ndryshme pas larjes .Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Parket

Rea Solo parket eshte solucion qe perdoret pastrimin larjen dhe shkelqimine siperfaqeve te ndryshme me parket.Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Rea Solo Bagno

Rea Solo Bagno është detergjent pastrues shumë aromatik që ka përdorim të gjerë kryesisht në banjo edhe në sipërfaqe si pllaka,parket laminat etj.Ky produkt përmban alkool për tretjen e njollave të yndyrës. Pas larjes me Rea Solo Bagno ambijentet marrin një aromë të këndshme. Tregtohet në tri aroma të ndryshme.Sasia1700 ml
Kujdes
Kujdes mbani femijet larg ketij produkti.Shkakton iritim te lekures

Solo Acid

Solo Acid eshte produkt i cili sherben per pastrimin e siperfaqeve te dyshemese, tualeteve etj. Produkti ideal per pastrimin njollave te veshtira. Sasia 4 L.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Solo Bagno

Solo Bagno eshte nje produkt i cili sherben per pastrimin e WC dhe pllakave te saj. Ky produkt ka nje arome te fresket te luleve. Vjen ne paketimin me shishe 1L.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Solo Bianco

Solo Bianco eshte nje produkt i cili sherben per zbardhjen dhe pastrimin e te gjithe robave te bardha. Vjen ne paketimin 1Kg.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Solo Candeggina

Solo Candeggina eshte produkt i cili sherben per pastrimin e WC, pllakave etj. Produkti ideal per pastrimin njollave te veshtira. Sasia 4 L.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Solo Mermer

Solo Pavimenti eshte produkt i cili sherben per pastrimin e dyshemese. Produkt ideal per heqjen e cdo papastertie ne dyshemene tuaj. Sasia 1L.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Solo Parket

Solo Parket eshte produkt i cili sherben per pastrimin e parketit laminat. Produkt ideal per heqjen e cdo papastertie ne parketin tuaj. Sasia 1L.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Solo Pavimenti

Solo Pavimenti eshte produkt i cili sherben per pastrimin e dyshemese. Produkti ideal per pastrimin njollave te veshtira. Sasia 1 L.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Solo Piatti

Solo Piatti eshte produkt i cili sherben per pastrimin e eneve. Produkt ideal per heqjen e cdo papastertie ne enet tuaja. Sasia 4 L.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Solo Sapuni

Solo Sapuni eshte produkt i cili sherben per pastrimin e duarve. Produkt ideal per pastrimin e duarve tuaja. Sasia 4 L.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .