Showing 1–16 of 23 results

Krem Sapuni Portokalli

Rea Exotic eshte sapun i lengshem me glicerine per nje lekurere delikate qe perdoret per larjen e duarve dhe fytyres.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme Sasia 950 ml dhe 500ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve.

Krem Sapuni Roze

Rea Exotic eshte sapun i lengshem me glicerine per nje lekurere delikate qe perdoret per larjen e duarve dhe fytyres.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme Sasia 950 ml dhe 500ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve.

Rea Amoniak

Rea Amoniak eshte nje detergjent leng i cili sherben per te zhdukur te gjitha njollat me te veshtira. Vjen ne formatin 1L.

Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Antikalkare

Rea Antikalkare eshte leng per lavatrice i cili sherben per te pastruar smercin, ruajtur depozitat dhe eleminon aromat e pakendeshme .Produkti vjen si pakete 3+1 duke pastruar, kujdesur dhe mbrojtur lavatricen tuaj.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve.

Rea Blu

Rea Blu Klor eshte dizifektant ne baze hipokloriti .Siguron higjene dhe pasterti dhe zbardhjen e teshave .Ky produkt eshte mund te perdoret gjeresisht ne banjo kuzhine dhe siperfaqje te ndryshme duke siguruar higjenizim dhe neutralizim te gjitha aroma te pa kendshme.Hidhni produktin direct ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta.Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur Sasia 1000 ml

Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Blu Klor

Rea Blu Klor eshte dizifektant ne baze hipokloriti .Siguron higjene dhe pasterti dhe zbardhjen e teshave .Ky produkt eshte mund te perdoret gjeresisht ne banjo kuzhine dhe siperfaqje te ndryshme duke siguruar higjenizim dhe neutralizim te gjitha aroma te pa kendshme.Hidhni produktin direct ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta.Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur Sasia 2500 ml
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Crystal

Nr. Kartele: 3200/3201

Rea Crystal është detergjent i lëngshëm për pastrimin dhe shkëlqimin e sipërfaqeve të forta si xhama, pasqyra, ekrane TV dhe
kompjuteri, sipërfaqeve plastike, melaminë, NDF etj.
Ky produkt është aromatik dhe tregtohet me tri aroma të ndryshme. Ambalazhimi në shishe PVC 500ml. Sasia në koli 20 copë.

Rea Efekt

Rea Efekt eshte pluhur lares per rrobat i cili vjen ne sasine 3-5kg. Permban enzima te forta te cilat pastrojne cdo njolle qe gjendet ne rrobat tuaja. Sasia 5kg
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Gel Verde

Rea Gel Verde eshte leng gel me acid muriatik per pastrimin e WC. Ky produkt kryen tre efekte mbi ambientet tuaja duke larguar aromat, eleminuar kriperat dhe gjithashtu efekt 3D Antibakterial.
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Karbon

Nr. Kartele: 3200/3201

Rea karbon është detergjent i lëngshëm për pastrimin e yndyrnave të furrave dhe xhamave të sobave, fritezave dhe filtrave të kuzhinës.
Nuk përdoret për pastrim në sipërfaqet e aluminit. Ambalazhimi në shishe PV 500ml. Sasia në koli 20 copë.

Rea Pastrues Mobiliesh

Rea Pastrues Mobiliesh eshte nje detergjent i cili sherben per te pastruar te gjithe siperfaqete mobilieve. Vjen ne sasine 750ml.

Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Piatti

 Rea Piatti pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet ndryshmet ne banjo dhe kuzhine.
Hidhni produktin ne sfungjer dhe pastroni enet e kuzhines .ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta .Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur veprimin.
Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 1000 ml

Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Rea Piatti

Rea Piatti eshte produkt per larjen e eneve.Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet enete kuzhines dhe elimion aromat e pa kendshme.Hidhni produktin ne sfungjer dhe pastroni enet e kuzhines .ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta .Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur veprimin. Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml

Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Rea Rapidol

REA RAPIDOL Pastron heq neutralizon te gjitha kriprate ujit njollate sapunit qe depozitohen ne siperfaqet ndryshmet ne banjo dhe kuzhine.Hidhni produktin direct ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta.Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur veprimin.Sasia 500 ml
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Softline

Rea Softline eshte produkt qesiguron nje aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Ky produkt perdoret gjate procesit te shplarjes se fundit dhe realizon aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Solo ujë për hekur

Nr. Kartele: 3200/3201

Rea Solo ujë për hekur është një produkt që shërben për të mbushur me ujë hekurat me avull. Ky produkt ka ujë të demineralizuar dhe gjatë avullimit nuk krijohen kripëra të dëmshme që bllokojnë avullin dhe ulin jetëgjatësinë e hekurit tuaj. Ambalazhimi në shishe PE 4000ml.Sasia në koli 4 copë.