Showing all 6 results

Get Acido Muriatico

Get Acido Muriatico eshte produkt me acid i cili sherben per te pastruar WC ne menyre perfekte duke mos lene asnje shenje.

Ambalazhimi në bidon 1 L.

Get Color

GET Color eshte sapun i lengshem qe perdoret per larjen e tesha me ngjyra si ne lavatrice por edhe me dore te teshave pas larjes.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 1300 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Get Pavimenti

GET pavimenti i eshte produkt per larjen e siperfaqeve te ndryshme.Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet e dyshemeve dhe elimion aromat e pa kendshme.Hidhni produktin nje tape 15-20 gram ne ne nje kove me uje 10 dhe pastroni siperfaqet e ndryshme te shtepise .Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Get Pavimenti 1.3 L

GET pavimenti i eshte produkt per larjen e siperfaqeve te ndryshme.Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet e dyshemeve dhe eleminon aromat e pakendshme. Hidhni produktin nje tape 15-20 gram ne ne nje kove me uje 10 dhe pastroni siperfaqet e ndryshme te shtepise. Produkti prodhohet ne kater aroma te kendshme. Sasia 1.3 L/
Kujdes
Mbajeni larg femijeve.

Get Piatti

GET Piatti eshte produkt per larjen e eneve.Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet enete kuzhines dhe elimion aromat e pa kendshme.Hidhni produktin ne sfungjer dhe pastroni enet e kuzhines .ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta .Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur veprimin.
Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml

Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Get Soft

GET SOFT eshte produkt qe siguron nje aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Ky produkt perdoret gjate procesit te shplarjes se fundit dhe realizon aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshmeSasia 1300 ml

Kujdes
Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.