Auto Shampo

Rea Solo Shampo Auto eshte sapun i lengshem qe perdoret per larjen manuale te makine dhe veturave por edhe me dore te teshave pas larjes. Ky produkt me pH neutral e nuk demton bojen e mjetit.Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Category:

Description