Rea Piatti

 Rea Piatti pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet ndryshmet ne banjo dhe kuzhine.
Hidhni produktin ne sfungjer dhe pastroni enet e kuzhines .ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta .Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur veprimin.
Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 1000 ml

Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Category:

Description