Rea Rapidol

REA RAPIDOL Pastron heq neutralizon te gjitha kriprate ujit njollate sapunit qe depozitohen ne siperfaqet ndryshmet ne banjo dhe kuzhine.Hidhni produktin direct ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta.Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur veprimin.Sasia 500 ml
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Category:

Description