Rea Softline

Rea Softline eshte produkt qesiguron nje aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Ky produkt perdoret gjate procesit te shplarjes se fundit dhe realizon aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Category:

Description