Solo Bagno

Solo Bagno eshte nje produkt i cili sherben per pastrimin e WC dhe pllakave te saj. Ky produkt ka nje arome te fresket te luleve. Vjen ne paketimin me shishe 1L.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Category:

Description