Rea Zbardhues

Rea Zbardhues eshte nje detergjent leng i cili sherben per te zbardhur te gjitha rrobat. Vjen ne sasine 1L.

Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Category:

Description