Rea Solo ujë për hekur

Nr. Kartele: 3200/3201

Rea Solo ujë për hekur është një produkt që shërben për të mbushur me ujë hekurat me avull. Ky produkt ka ujë të demineralizuar dhe gjatë avullimit nuk krijohen kripëra të dëmshme që bllokojnë avullin dhe ulin jetëgjatësinë e hekurit tuaj. Ambalazhimi në shishe PE 4000ml.Sasia në koli 4 copë.

Category:

Description