Krem Sapuni Roze

Rea Exotic eshte sapun i lengshem me glicerine per nje lekurere delikate qe perdoret per larjen e duarve dhe fytyres.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme Sasia 950 ml dhe 500ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve.

Category:

Description