Rea Piatti

Rea Piatti eshte produkt per larjen e eneve.Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet enete kuzhines dhe elimion aromat e pa kendshme.Hidhni produktin ne sfungjer dhe pastroni enet e kuzhines .ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta .Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur veprimin. Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml

Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Category:

Description