Rea Blu Klor

Rea Blu Klor eshte dizifektant ne baze hipokloriti .Siguron higjene dhe pasterti dhe zbardhjen e teshave .Ky produkt eshte mund te perdoret gjeresisht ne banjo kuzhine dhe siperfaqje te ndryshme duke siguruar higjenizim dhe neutralizim te gjitha aroma te pa kendshme.Hidhni produktin direct ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta.Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur Sasia 2500 ml
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Category:

Description