Rea Karbon

Nr. Kartele: 3200/3201

Rea karbon është detergjent i lëngshëm për pastrimin e yndyrnave të furrave dhe xhamave të sobave, fritezave dhe filtrave të kuzhinës.
Nuk përdoret për pastrim në sipërfaqet e aluminit. Ambalazhimi në shishe PV 500ml. Sasia në koli 20 copë.

Category:

Description