Rea Efekt

Rea Efekt eshte pluhur lares per rrobat i cili vjen ne sasine 3-5kg. Permban enzima te forta te cilat pastrojne cdo njolle qe gjendet ne rrobat tuaja. Sasia 5kg
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Category:

Description