Rea Pastrues Mobiliesh

Rea Pastrues Mobiliesh eshte nje detergjent i cili sherben per te pastruar te gjithe siperfaqete mobilieve. Vjen ne sasine 750ml.

Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Category:

Description