Rea Antikalkare

Rea Antikalkare eshte leng per lavatrice i cili sherben per te pastruar smercin, ruajtur depozitat dhe eleminon aromat e pakendeshme .Produkti vjen si pakete 3+1 duke pastruar, kujdesur dhe mbrojtur lavatricen tuaj.
Kujdes
Mbajeni larg femijeve.

Category:

Description