Rea Gel Verde

Rea Gel Verde eshte leng gel me acid muriatik per pastrimin e WC. Ky produkt kryen tre efekte mbi ambientet tuaja duke larguar aromat, eleminuar kriperat dhe gjithashtu efekt 3D Antibakterial.
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Category:

Description