Get Color

GET Color eshte sapun i lengshem qe perdoret per larjen e tesha me ngjyra si ne lavatrice por edhe me dore te teshave pas larjes.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 1300 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Category:

Description