Get Soft

GET SOFT eshte produkt qe siguron nje aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Ky produkt perdoret gjate procesit te shplarjes se fundit dhe realizon aromatizim dhe butesi te teshave pas larjes.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshmeSasia 1300 ml

Kujdes
Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Category:

Description