Get Pavimenti

GET pavimenti i eshte produkt per larjen e siperfaqeve te ndryshme.Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet e dyshemeve dhe elimion aromat e pa kendshme.Hidhni produktin nje tape 15-20 gram ne ne nje kove me uje 10 dhe pastroni siperfaqet e ndryshme te shtepise .Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Category:

Description