Get Pavimenti 1.3 L

GET pavimenti i eshte produkt per larjen e siperfaqeve te ndryshme.Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet e dyshemeve dhe eleminon aromat e pakendshme. Hidhni produktin nje tape 15-20 gram ne ne nje kove me uje 10 dhe pastroni siperfaqet e ndryshme te shtepise. Produkti prodhohet ne kater aroma te kendshme. Sasia 1.3 L/
Kujdes
Mbajeni larg femijeve.

Category:

Description