Klin Vetri

Nr. Kartele: 3200/3201

Klin Vetri është detergjent për pastrimin dhe shkëlqimin e sipërfaqeve të forta si xhama, paqyra, ekrane TV dhe kompjuteri. Ky produkt është aromatik dhe tregtohet në tri aroma të ndryshme.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Category:

Description