Klin Krem Sapuni

Nr. Kartele: 3200/3201

Klin Krem sapuni është detergjent i lëngshëm për larjen e duarve dhe fytyrës. Ky detergjent është formuluar dhe realizuar me pH neutral i cili nuk e dëmton lëkurën. Ky produkt tregtohet në aroma të ndryshme dhë është shumë ekonomik për përdorim në hotele e restorante.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Category:

Description