Showing all 9 results

Klin Candeggina

Nr. Kartele: 3200/3201

Klin Candeggina përdoret për zbardhjen e teshave. Ai është lëng që shërben për zbardhim dhe dezinfektim me bazë klori aktiv. Ai përmban esencë aromatike duke eliminuar çdo lloj arome të pa këndshme në procesin e larjes.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Klin Gel WC

Klin Gel WC eshte detergjent i cili sherben per pastrimin totoal dhe te thelle te WC. Ky produkt pervec pastrimit gjithashtu ofron dhe nje arome te kendshme per ambientin tuaj.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Klin Krem Sapuni

Nr. Kartele: 3200/3201

Klin Krem sapuni është detergjent i lëngshëm për larjen e duarve dhe fytyrës. Ky detergjent është formuluar dhe realizuar me pH neutral i cili nuk e dëmton lëkurën. Ky produkt tregtohet në aroma të ndryshme dhë është shumë ekonomik për përdorim në hotele e restorante.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Klin Pavimenti

Nr. Kartele: 3404

Klin Pavimenti është detergjent për pastrimin e sipërfaqeve ndryshme si dysheme, W.C etj. Formula e këtij produkti me përmbajtje alkooli i shpërbën edhe njollat më të qëndrueshme.
Ky produkt tregëtohet në aroma të ndryshme.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Klin Pavimenti 4L

Klin Pavimenti është detergjent për pastrimin e sipërfaqeve ndryshme si dysheme, W.C etj. Formula e këtij produkti me përmbajtje alkooli i shpërbën edhe njollat më të qëndrueshme.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Klin Piatti

Klin Piatti eshte detergjent i cili sherben per pastrimin e pjatave. Ky produkt pervec pastrimit gjithashtu ofron dhe nje arome te kendshme per enet tuaja.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Klin Vetri

Nr. Kartele: 3200/3201

Klin Vetri është detergjent për pastrimin dhe shkëlqimin e sipërfaqeve të forta si xhama, paqyra, ekrane TV dhe kompjuteri. Ky produkt është aromatik dhe tregtohet në tri aroma të ndryshme.
Ambalazhimi në bidon 4 L.
Sasia në koli 5 copë.

Klin Vetri

Klin Vetri eshte detergjent i cili sherben per pastrimin e siperfaqeve te vetratave. Ky produkt pervec pastrimit gjithashtu ofron dhe nje arome te kendshme per ambientin tuaj.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Rea Solo Bagno

Nr. Kartele: 3200/3201

Rea Solo Bagno është detergjent pastrues shumë aromatik që ka përdorim të gjerë kryesisht në banjo edhe në sipërfaqe si pllaka, parket laminat etj.
Ky produkt përmban alkool për tretjen e njollave të yndyrës. Pas larjes me Rea Solo Bagno ambijentet marrin një aromë të këndshme. Tregtohet në tri aroma të ndryshme.Ambalazhimi në shishe PE 1700 ml Sasia në koli 10 copë..