Rea Crystal

Nr. Kartele: 3200/3201

Rea Crystal është detergjent i lëngshëm për pastrimin dhe shkëlqimin e sipërfaqeve të forta si xhama, pasqyra, ekrane TV dhe
kompjuteri, sipërfaqeve plastike, melaminë, NDF etj.
Ky produkt është aromatik dhe tregtohet me tri aroma të ndryshme. Ambalazhimi në shishe PVC 500ml. Sasia në koli 20 copë.

Category:

Description