Klin Gel WC

Klin Gel WC eshte detergjent i cili sherben per pastrimin totoal dhe te thelle te WC. Ky produkt pervec pastrimit gjithashtu ofron dhe nje arome te kendshme per ambientin tuaj.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Category:

Description