Klin Vetri

Klin Vetri eshte detergjent i cili sherben per pastrimin e siperfaqeve te vetratave. Ky produkt pervec pastrimit gjithashtu ofron dhe nje arome te kendshme per ambientin tuaj.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Category:

Description