Klin Piatti

Klin Piatti eshte detergjent i cili sherben per pastrimin e pjatave. Ky produkt pervec pastrimit gjithashtu ofron dhe nje arome te kendshme per enet tuaja.

Ambalazhimi në bidon 4 L.

Category:

Description