Showing 17–23 of 23 results

Rea Triplex

Rea Triplex eshte solucion nme baze hipokloriti .Siguron higjene dhe pasterti dhe zbardhjen e teshave.Ky produkt eshte mund te perdoret gjeresisht ne banjo kuzhine dhe siperfaqje te ndryshme duke siguruar higjenizim dhe neutralizim te gjitha aroma te pa kendshme.Hidhni produktin direct ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta.Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur Sasia 2500 ml dhe 1000 ml
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Tubo

Nr. Kartele: 3206

Rea Tubo është produkt që shërben për zhbllokimin e tubave të lavamanëve dhe vepron me ujë të nxehtë duke tretur papastërtitë me bazë yndyrore. Ambalazhimi në qese hermetike triplex 100 g.
Sasia në koli 150 copë.

Rea Vetri

Rea Vetri eshte nje detergjent i cili sherben per te pastruar te gjithe siperfaqet prej xhami. Vjen ne sasine 750ml.

Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Rea Zbardhues

Rea Zbardhues eshte nje detergjent leng i cili sherben per te zbardhur te gjitha rrobat. Vjen ne sasine 1L.

Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte .Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.

Sapun Likuid

Rea Sapun likuid eshte sapun i lengshem qe perdoret per larjen e tesha me ngjyra si ne lavatrice por edhe me dore te teshave pas larjes.Produkti eshte prodhohet ne kater aroma te kendshme.Sasia 4000 ml
Kujdes
Mbajeni larg femijeve .

Sgrassatore Universale

Rea Sgrassatore Pastron heq neutralizon te gjitha njollat e yndyres qe depozitohen ne siperfaqet ndryshmet ne banjo dhe kuzhine.Hidhni produktin direct ne njolla dhe e line te veproje per disa minuta.Shpajeni me uje te bollshem duke e persertiur veprimin.Sasia 750 ml
Kujdes
Irriton lekuren dhe syte.Evitoni kontatktin me lekuren dhe syte.Ne rastt kontakti shplajeni me uje te bollshem dhe ne rast se keni pasoje kossultohuni me mjek dermatolog duke i treguar etiketen e produktit.Mbajeni larg femijeve dhe perdorni doreza gjate perdorimit.